• Despre Noi
  1.jpg
  Despre RTPES
  Echipa RTPES Adauga an de an traducere in limba romana pentru jocul PRO EVOLUTION SOCCER... Vezi Detalii
 • Descarca RTPES 2017 0.1
  2.jpg
  RTPES 2017 0.1 Lansatt
  Pentru prima data dupa aparita jocului PES 2017 am lansat primul patch ce contine doar traducerea in limba romana ..... Vezi Detalii
 • MLS and J.LEAGUE
  3.jpg
  MLS and J.LEAGUE for PTE 2.1
  ..Echipa RTPES a creat un nou patch pentru PTE Patch 2.1... Vezi Detalii
 • RTPES 2017 Music V1
  4.jpg
  RTPES 2017 Music V1 sa Lansat
  Acesta este primul patch ce contine 30 de melodi noi pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2017 creat de echipa RTPES..... Vezi Detalii
 • Logo Continente
  5.jpg
  Logo Continente
  Acest pachet contine noi logo-uri la continente pentru pes 2015 fata de prima versiune... Vezi Detalii

Acasă » 2016 » August » 5 » Real Madrid și alte cluburi spaniole sunt prezente în PES 2017
19:07
Real Madrid și alte cluburi spaniole sunt prezente în PES 2017
Pentru mulți fani,Barcelona și Camp Nou a fost un răspuns la o posibilă exclusivitate între Real Madrid și AS. Aici lucrurile nu sunt asa. EA a semnat un contract pe patru ani cu Liga spaniolă pentru a explora și a sponsorului pentru evenimentele lor cu brandurile FIFA 17, FIFA 18, FIFA 19 și FIFA 20 Ultimate echipă, în plus față de, desigur.
 
După cum Barcelona ​​va fi prezenta în FIFA, Real Madrid va fi prezent în Pro Evolution Soccer (fără Bernabéu), 
 
negocia clubul la club, ni sa spus că era o practică obișnuită, deoarece La Liga nu are exclusivitate pe cluburi, totul trebuie să fie negociate în grupuri, care, uneori, grija de 7 sau 8 ori (firme de publicitate, probleme juridice și așa mai departe), ca și alte cluburi aleg să lase totul la propriile lor departamente.
 
Toată lumea a văzut în PES 2015, cluburile din La Liga BBVA (cu excepția Barcelona și Real), utilizați logo-ul jocului în semi - acesta nu a fost aprobat de către fanii care a găsit ciudat, care au propus publicitatea - de fapt, creat de o companie, chinezii Sockatyes. Propunerea a Konami acest an este de a anunța jocul pe tricouri de cluburi, precum și în Brazilia și Argentina.
 
Prin urmare, atât jocul PES cum ar fi FIFA, sau ambele așa cum este cazul meu, fiți siguri. Este posibil un duel Messi și CR7 în ambele jocuri. in FIFA 17, vom avea Bernabeu, Vicente Calderon și Mestalla. În PES 2017, singurul stadion spaniol este Camp Nou.
 
Cu trecerea de la West Ham United la grotesc (aka ura Stadion Shopping Center), Stadionul Olimpic din Londra, legendarul Upton Park, mai bine cunoscut printre ciocane ca Boleyn Ground nu vor fi în FIFA 17. În ultimul pasaj din Iron Maiden de Brazilia, Steve Harris, fan fanatic al West Ham a fost unul dintre cei care au plâns de schimbare și a concluzionat că liga Premier are acum o obsesie pentru a transforma o liga tipic de sport american, care ia excitat fanii mai tradiționale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Categorie: STIRI | Vizualizări: 284 | Adăugat de: petryca90 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Autentificare

Sondaj RTPES

Va Place Patch-ul RTPES

Raspunsuri: 119
Rezultate
Alte sondajele

Tarcan Petrica

Sport.ro

Statistici

Găzduit de către uCoz

Copyright ©2012-2017 Site oficial al comunității RTPES ™ marcă înregistrată Tarcan Petrica by RTPE... | Free uCoz Templates | RTPES

Top25.ro