• Despre Noi
  1.jpg
  Despre RTPES
  Echipa RTPES Adauga an de an traducere in limba romana pentru jocul PRO EVOLUTION SOCCER... Vezi Detalii
 • Descarca RTPES 2017 0.1
  2.jpg
  RTPES 2017 0.1 Lansatt
  Pentru prima data dupa aparita jocului PES 2017 am lansat primul patch ce contine doar traducerea in limba romana ..... Vezi Detalii
 • MLS and J.LEAGUE
  3.jpg
  MLS and J.LEAGUE for PTE 2.1
  ..Echipa RTPES a creat un nou patch pentru PTE Patch 2.1... Vezi Detalii
 • RTPES 2017 Music V1
  4.jpg
  RTPES 2017 Music V1 sa Lansat
  Acesta este primul patch ce contine 30 de melodi noi pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2017 creat de echipa RTPES..... Vezi Detalii
 • Logo Continente
  5.jpg
  Logo Continente
  Acest pachet contine noi logo-uri la continente pentru pes 2015 fata de prima versiune... Vezi Detalii

Acasă » 2016 » August » 16 » PES 2017 va surprinde în ceea ce priveste acordarea de licente
09:04
PES 2017 va surprinde în ceea ce priveste acordarea de licente

In ultimele saptamani, au pus panica în PES 2017 fanii despre licențierea cluburilor, ligi si stadioane. Astăzi, Adam Bhatti si Andrew Bronzoni sunt responsabili pentru lucrarea care a fost concentrată în mâinile lui Erik Bladinieres, și contrar a ceea ce ne-am gândit, producția mexican nu a fost prietenos. Ca o chestiune de educație nu va intra aici în fondul cauzei, dar nu a făcut nimic pentru a Bladinieres facilita activitatea Bhatti și Bronzoni.

În acest sens, au fost tot probleme de a fi nevoie să învețe din nou modul în care licențele au fost stabilite în loc în America de Sud. Am știut că au existat discuții pentru a reînnoiți pentru încă doi ani Copa Libertadores, Copa Sudamericana și Recopa, în afară de căutare ligile din Columbia, Chile, Fotbal Major League și Liga Campionilor CONCACAF.
 
Iar imaginile 'scurs' League Costa Rica și USA League?
Ele sunt imagini false. De fapt, negocierile purtate începând din martie cu Major League Soccer și CONCACAF cerând includerea unui aliaj din America Centrală pentru a promova fotbalul în regiune. Dar, aceste imagini scurgeri false. Numai Konami știu când și cum Fotbal Major League și Liga Campionilor CONCACAF (deja confirmat) vin la PES, deoarece reformularea jocului este de a PES 2017 și PES 2018. Ca Liga Costa Rica "mai puternic denumită în continuare" America centrală, are sens să-l includă, așteptăm.
 
 
Parteneriatele EA cu Manchester United, Juventus și Bayern Muchen echipele nu sunt  excluse in PES 2017 
 
Toate acestea dau deja Manchester United, Bayern Munchen și Juventus din PES 2017. Errrrrrrrrrrrrrrrrrrou. După cum Barcelona va fi în FIFA 17, cele trei cluburi menționate mai sus vor fi în PES 2017 în cazul în care noile valori și contractele solicitate de acestea sunt îndeplinite de către Konami;
 
Cu toate că valorile pentru echipa PES au crescut considerabil, în continuare cu mult sub bugetul FIFA. Konami nu hit-uri pentru a intra în licitație pentru licențe și a lovit, de asemenea, kituri de editare ușoară, insigne, stadioane și chiar conținut din alte moduri de joc. Odată cu includerea progresivă a diferitelor centre de formare pentru cluburi Master League HQ ca camere de întâlnire pentru a angaja sportivi, discuții cu consiliul de administrație, așa cum am văzut în PES 2012 și PES 2013, de exemplu, - Konami pentru a face lucrări PES un joc de aproape 100% editabil.
 
Pe măsură ce @officialpes însuși le-a scurs o mulțime de edițiile anterioare ale Pro Evolution Soccer este din nou.
 
Dar apoi Paulo și Libertadores a fost la FIFA? Nu. Contractul este pentru utilizarea competiției și a meciurilor numai în FIFA Online 3.
 
Setările pentru reînnoirea turneelor ​​CONMEBOL cu Konami implică o colecție a instituției promovează cele mai bune de concurență în joc, similar cu ceea ce face ca Konami Liga Campionilor. Fiind Brazilia, Argentina și Chile, trei dintre cele mai mari cinci piețe PES, este de înțeles colecția de CONMEBOL.
Brazilia, Spania, Italia, Argentina și Chile, în această secvență, reprezintă peste 60% din vânzările de Pro Evolution Soccer.
 
 
Categorie: STIRI | Vizualizări: 476 | Adăugat de: petryca90 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Autentificare

Sondaj RTPES

Va Place Patch-ul RTPES

Raspunsuri: 119
Rezultate
Alte sondajele

Tarcan Petrica

Sport.ro

Statistici

Găzduit de către uCoz

Copyright ©2012-2017 Site oficial al comunității RTPES ™ marcă înregistrată Tarcan Petrica by RTPE... | Free uCoz Templates | RTPES

Top25.ro