• Despre Noi
  1.jpg
  Despre RTPES
  Echipa RTPES Adauga an de an traducere in limba romana pentru jocul PRO EVOLUTION SOCCER... Vezi Detalii
 • Descarca RTPES 2017 0.1
  2.jpg
  RTPES 2017 0.1 Lansatt
  Pentru prima data dupa aparita jocului PES 2017 am lansat primul patch ce contine doar traducerea in limba romana ..... Vezi Detalii
 • MLS and J.LEAGUE
  3.jpg
  MLS and J.LEAGUE for PTE 2.1
  ..Echipa RTPES a creat un nou patch pentru PTE Patch 2.1... Vezi Detalii
 • RTPES 2017 Music V1
  4.jpg
  RTPES 2017 Music V1 sa Lansat
  Acesta este primul patch ce contine 30 de melodi noi pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2017 creat de echipa RTPES..... Vezi Detalii
 • Logo Continente
  5.jpg
  Logo Continente
  Acest pachet contine noi logo-uri la continente pentru pes 2015 fata de prima versiune... Vezi Detalii

Acasă » 2016 » Mai » 6 » PES 2017 este deja în dezvoltare aici sunt caracteristicile noi
17:47
PES 2017 este deja în dezvoltare aici sunt caracteristicile noi

Konami a confirmat că "PES 2017" este deja în dezvoltare și numărul de noi caracteristici promise să fie incluse din acest an.Deși nu există multe știri oficiale din tabăra Konami despre editia 2017 în afară de aceasta fiind în dezvoltare,Comunitatea PES are pretinse detalii si scurgeri de inmformati. Konami se uita la numarul de noi caracteristici pentru a se potrivi cu prezentarea jocului cu un gameplay extrem de evaluat. Noi aruncăm o privire la unele zvonuri care zboară în jurul valorii în comunitățile PES cu privire PES 2017.

 

PES 2017 Coperta: Din moment ce lui Messi  expira contractul cu EA Sports , Konami este gata sa faca o oferta  pentru Messi sa semneze pentru a aparea pe coperta PES 2017.

 

 

 

 

Noi Comentatorii portughezi:Jim Beglin și Peter Drury sunt alesi să rămână comentatorii in limba engleză, dar Konami a ales sa faca o schimbare majoră în versiunea portugheză jocului dupa ce Silvio Luiz și Mauro Beting vor fi înlocuiti  de duo-ul  Milton Leite și Mauricio Noreiga.

 

 

 

 

Ambii au fost adăugati pe contul oficial de Twitter al PES și ne putem aștepta la un anunț cu privire la noua echipa de comentatorii.

 

 

 

 

Data Lansari:PES 2017 va fi lansat cu cel puțin 1 săptămâni înainte de lansarea FIFA 17. Ceea ce înseamnă PES 2017 la nivel mondial în jurul datei  13-15 septembrie 2016.Eliberarea jocului înainte de FIFA este crucială în ceea ce privește vânzările, deoarece, deși PES 2016 a fost declarat cel mai bun joc de fotbal de anul trecut, FIFA este peste PES din punct de vedere al vânzărilor cu o majoritate destul de mare. Konami eliberează de obicei demo a noului joc în fiecare an, cum ar fi 1 lună înainte de lansarea oficială a jocului.​

 

 

 

 

Noi caracteristici și îmbunătățiri:Konami se uita la mai multe pentru a îmbunătăți jocul. Iată câteva caracteristici pe care Konami le va adăuga sau furniza în titlu viitor.

 

 

 

 

1. Comunitatea PES a presat Konami să ia în considerare dezvoltarea unui ritm mai lent in faza de joc și unul dintre dezvoltatorii PES recunoscut sugestia într-unul dintre forumurile PES online.

 

 

 

 

2. Deja grafica clare sunt, de asemenea, adugate pentru a obține o revizuire cu player animații faciale îmbunătățite în funcție de emoții. grafica pe stadion noi, in special cele oficiale disponibile în joc. Grafica / Textura iarba va primi, de asemenea, un upgrade masiv cu condițiile meteorologice, luând în considerare. tricouri ale jucătorului sunt adaugate să fie independenți.

 

 

 

 

3. Konami lucrează la un sistem pentru a da mai multă libertate de "Modurii", astfel încât acestea poata edita kituri,echipa,liste, stadioane, ghete și prezentarea generală a jocului.

 

 

 

 

4. Comunitatea PES a cerut de la Konami pentru a adăuga  in joc"Face App", la fel ca în NBA 2k unde jucătorii pot adăuga propriile lor fețe în joc. Este foarte probabil pentru a vedea această funcție în  editia 2017. 

 

 

Categorie: STIRI | Vizualizări: 514 | Adăugat de: yulianu_619 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Autentificare

Sondaj RTPES

Va Place Patch-ul RTPES

Raspunsuri: 119
Rezultate
Alte sondajele

Tarcan Petrica

Sport.ro

Statistici

Găzduit de către uCoz

Copyright ©2012-2017 Site oficial al comunității RTPES ™ marcă înregistrată Tarcan Petrica by RTPE... | Free uCoz Templates | RTPES

Top25.ro