• Despre Noi
  1.jpg
  Despre RTPES
  Echipa RTPES Adauga an de an traducere in limba romana pentru jocul PRO EVOLUTION SOCCER... Vezi Detalii
 • Descarca RTPES 2017 0.1
  2.jpg
  RTPES 2017 0.1 Lansatt
  Pentru prima data dupa aparita jocului PES 2017 am lansat primul patch ce contine doar traducerea in limba romana ..... Vezi Detalii
 • MLS and J.LEAGUE
  3.jpg
  MLS and J.LEAGUE for PTE 2.1
  ..Echipa RTPES a creat un nou patch pentru PTE Patch 2.1... Vezi Detalii
 • RTPES 2017 Music V1
  4.jpg
  RTPES 2017 Music V1 sa Lansat
  Acesta este primul patch ce contine 30 de melodi noi pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2017 creat de echipa RTPES..... Vezi Detalii
 • Logo Continente
  5.jpg
  Logo Continente
  Acest pachet contine noi logo-uri la continente pentru pes 2015 fata de prima versiune... Vezi Detalii

Acasă » 2016 » Iunie » 15 » Konami a prezentat primele detalii pentru PES 2017.
15:24
Konami a prezentat primele detalii pentru PES 2017.

 Konami a prezentat primele detalii pentru PES 2017.

Pentru prima dată pe PlayStation 4, un titlu PES va include partajarea de fișiere opțiune - abilitatea de a partaja Editare date (echipe personalizate și jucători) cu alți utilizatori prin USB. Fișierele de opțiuni vor fi, de asemenea, multi-regional, ceea ce înseamnă că utilizatorii europeni vor putea să-și împărtășească munca cu utilizatorii din America și Asia - și vice-versa!

Există, de asemenea, îmbunătățiri semnificative relevate pentru gameplay, Master League și myClub, precum și  noul mod Versus, care va ține evidența fiecare meci și rezultat între tine și prietenii tăi.

Functii noi

Master League

Principala imbunatatire din Master League o reprezinta transferurile unde veti avea un nou buget dedicat pentru transferuri si salarii, speram noi ca de data aceasta sa fie unele reale. In PES 2017 vor exista numeroase variante de a negocia cu un jucator, una dintre variante fiind abilitatea de a imprumuta un jucator, urmand ca dupa 6 luni sa negociati transferul lui definitiv. Directorul clubului va juca si el un rol decisiv in negocieri.

Ultima zi de transferuri a fost si ea regandita, fiind adaugate foarte multe elemente pentru a face din aceasta zi o experienta plina de suspans si cat mai aproape de realitate.

Au fost adaugate noi roluri pentru jucatori in echipe, numarul lor crescand la 22 fata de 10 anul trecut.

Felul in care jucatorii progreseaza si cresc in joc in Master League, a fost si el imbunatatit, jucatorii fiind capabil ca in timpul antrenamentelor sa isi invete noile pozitii in teren.

O noutate interesanta reprezinta faptul ca meciurile din Master League vor incepe dupa orele celor din realitate, atat ziua cat si seara.

Analiza meciurilor

Un element foarte interesant va fi introdus in PES 2017 si consta in analiza meciurilor. Spre exemplu daca jucati impotriva unui prieten mai multe meciuri, veti putea vedea dupa fiecare meci, o analiza a tuturor jocurilor care le-ati avut si cu date complete despre felul in care ati jucat in acele meciuri, stiluri de joc, interceptii, tacklinguri, etc.

Arbitrii

Arbitrii nu prea au fost la inaltime in PES 2016, insa cei care au apucat sa joace deja varianta de test PES 2017, spun ca arbitrajul a fost serios imbunatatit, arbitrul luand decizii foarte bune fie ca vorbim de faulturi sau avantaj in timpul jocului. De asemenea au fost introduse foarte multe noi animatii in care sunt implicati arbitrii.

Stadioanele

Din pacate nu exista prea multe noutati in ceea ce priveste stadioanele, un lucru deja stiut, este ca Konami a modificat plasele portilor care arata si se misca la impactul cu balonul mult mai real. De asemenea au fost introduse noi optiuni de editare ale plaselor.
Circula si multe zvonuri cum ca vom avea din nou un Stadium Creator in joc insa acest lucru inca nu a fost confirmat.

Live Update

Daca in PES 2016 au fost destule probleme cu actualizarea bazei de date a jocului, PES 2017 va fi actualizat saptamanal inca din prima zi de lansare cu ultimele transferuri sau sisteme de joc. Este de la sine inteles ca pentru aceasta caracteristica trebuie sa aveti in permanenta o conexiune la internet.

Prezentare

Gameplanul a fost redesenat, adaugand aici si multe alte noi elemente care au fost introduse. Jucatorii se vor vedea in sfarsit in gameplan cu fetele lor ci nu reprezentate printr-un dreptungi ca pana acum.

Au fost adaugate noi elemente in ceea ce priveste reluarile din timpul jocului, care par mult mai reale, apropiate de sistemele de reluari pe care le vedem in timpul meciurilor din fotbalul real.

Vibratii

Pentru cei care detineti console next-gen si binenteles controlere, au fost adaugate noi vibratii pentru momente ca impact intre jucatori, suturi sau alte cazuri.

My Club

My Club a suferit numeroase imbunatatiri mai ales in ceea ce priveste agentii de jucatori insa nu numai. Partea grafica a suferit si ea imbunatatiri semnificative.

 

 

Categorie: STIRI | Vizualizări: 346 | Adăugat de: petryca90 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Autentificare

Sondaj RTPES

Va Place Patch-ul RTPES

Raspunsuri: 119
Rezultate
Alte sondajele

Tarcan Petrica

Sport.ro

Statistici

Găzduit de către uCoz

Copyright ©2012-2017 Site oficial al comunității RTPES ™ marcă înregistrată Tarcan Petrica by RTPE... | Free uCoz Templates | RTPES

Top25.ro