• Despre Noi
  1.jpg
  Despre RTPES
  Echipa RTPES Adauga an de an traducere in limba romana pentru jocul PRO EVOLUTION SOCCER... Vezi Detalii
 • Descarca RTPES 2017 0.1
  2.jpg
  RTPES 2017 0.1 Lansatt
  Pentru prima data dupa aparita jocului PES 2017 am lansat primul patch ce contine doar traducerea in limba romana ..... Vezi Detalii
 • MLS and J.LEAGUE
  3.jpg
  MLS and J.LEAGUE for PTE 2.1
  ..Echipa RTPES a creat un nou patch pentru PTE Patch 2.1... Vezi Detalii
 • RTPES 2017 Music V1
  4.jpg
  RTPES 2017 Music V1 sa Lansat
  Acesta este primul patch ce contine 30 de melodi noi pentru PRO EVOLUTION SOCCER 2017 creat de echipa RTPES..... Vezi Detalii
 • Logo Continente
  5.jpg
  Logo Continente
  Acest pachet contine noi logo-uri la continente pentru pes 2015 fata de prima versiune... Vezi Detalii

Acasă » FAQ » RTPES [ Întrebare nouă ]

RTPES se instaleaza in folderul /Konami/Pro Evolution Soccer 2015 (sau ce versiune de PES o aveti) care se afla in Program Files sau alta locatie unde ati instalat jocul in calculatorul vostru.

In mod normal, instalatorul gaseste singur calea, insa daca nu o gaseste, puteti selecta calea manual unde se afla Pro Evolution Soccer instalat.

Patch-urile RTPES de pe site-ul RTPES nu au nici un cod de inregistrare. Asadar, trebuie doar sa il descarcati GRATUIT si sa il instalati in calculatorul vostru peste jocul Pro Evolution Soccer.

RTPES sau pe numele lui complet Romanian Translation Pro Evolution Soccer, este un patch pentru jocul Pro Evolution Soccer. RTPES aduce in acest joc, Practic RTPES transforma jocul PES intr-o experienta unica aducand Traducere in limba romana in acest minunat simulator de fotbal.

RTPES se lanseaza de obicei dupa lansarea oficiala a jocului Pro Evolution Soccer. De la data lansarii jocului si pana la lansarea patch-ului RTPES, pot trece o luna, 2 sau chiar mai multe, in functie de gradul de dificultate al editarii patch-ului dar si al ustensilelor aparute pentru editarea jocului.

Autentificare

Sondaj RTPES

Va Place Patch-ul RTPES

Raspunsuri: 119
Rezultate
Alte sondajele

Tarcan Petrica

Sport.ro

Statistici

Găzduit de către uCoz

Copyright ©2012-2017 Site oficial al comunității RTPES ™ marcă înregistrată Tarcan Petrica by RTPE... | Free uCoz Templates | RTPES

Top25.ro